Uticél ajánló

Lakóautót bérelne, de nincs ötlete merre menjen kikapcsolódni? Néhány kemping ajánlóval hozzásegítjük a választáshoz:

Berekfürdő

A 8 hektárnyi csodálatos zöldövezetben található 2 gyógymedence, egy gyógymedence nyak-, hát-, és derékzuhany élményszolgáltatással, ami kimondottan a gyógyulni vágyóknak épült, valamint 2 termálmedence, amely kicsik, nagyok és idősebbek számára is egyaránt kedvelt. Ezen kívül gyermekmedence, uszoda is üzemel a strandfürdőben, illetve egy új 500 m2-es ifjúsági élmény medence sodrófolyosóval és csúszdával. A fedett részlegben 4 db teljesen megújult fedett medence üzemel gyógy, gyógytorna, gyermek és egy fekvőpados élménymedence.

http://furdo.berekfurdo.hu

Harkány

Nagyszerű kikapcsolódás és csodálatosan újjávarázsolt kempingben. A táj látványa és a híres termál víz garantálja a kikapcsolódást.

http://campingharkany.hu/nyitolapon-kiemelt-ajanlatok/lakokocsi/

 

Alsóörs- Pelso Kemping(Európa kemping)

A kempinget folyamatosan bővítik és fejlesztik. Kiváló célpont a kikapcsolódni vágyó családoknak, ahol kicsik és nagyok is megtalálják a kikapcsolódást szolgáló programot.

http://pelsocamping.hu

Camping Bled Suncamp Holidays – Szlovénia

Kemping a Júliai-alpok csodálatos szívében. Ideális gyerekes családoknak, illetve a túrázni vágyóknak egyaránt. A tó ideális a vízisport szerelmeseinek, úszni, kajakozni, csónakázni és horgászni is alkalmas. A kalandra vágyók ellátogathatnak a Bledi várhoz, ahonnan a kilátás lenyűgöző.

https://www.suncamp.co.uk/slovenia/bled/campsite-bled-101298/?_ga=1.246744512.534379741.1489917061

Olaszország – Lazise

A Garda-tó egyik nagyszerű kempingje a La Quercia, mely számtalan lehetőséget kínál a kikapcsolódni, vagy a sportolni vágyóknak. Lazise városa egy kellemes sétára van a kempingtől. Olaszország egyik leglátogatottabb városa.

http://www.laquercia.it/en/

Olaszország – Limone

A citrom városa a Garda-tó északnyugati partján fekszik. Kisgyerekes családoknak kiváló, mivel a tó partja a kemping mellett igen sekély és lassan mélyül. A város a kempingtől pár száz méterre található, egy kellemes sétával is gyorsan megközelíthető. Számtalan bolt és nagyszerű étterem található Limone városában.

http://www.hghotels.com/en/campings-garda-lake/limone-sul-garda/camping-park-garda/

Olaszország – Lago di Tenno

Szerintünk Olaszország egyik legcsodálatosabb helye Tenno, a maga türkizkék tavával. Ideális a pihenni és túrázni vágyóknak egyaránt. A tavat körbe lehet sétálni, és néhány túraösvény is található mellette. Tenno-ban található a világ egyik legszebb középkori faluja, Canale di Tenno. A falu megőrizte középkori jellegét, mely az épületein is látható. A falut még mindig lakják néhányan.

Horvátország – Krk

Az adriai tenger partján fekvő 5 csillagos hely egy öko-barát kemping Krk óvárosának közelében. A pihenni vágyókat Spa szolgáltatásokkal várják, a gyerekek pedig kedvükre szórakozhatnak a játszóházakban. A kempingben van bevásárlási lehetőség, és világszínvonalú étteremmel várják vendégeiket.

https://www.camping-adriatic.com/hu/camping-krk

    Lakóautó bérlés Eger
    Email: info@lakoautoeger.hu
    Telefon: +36209419217
    Cím: 3300 Eger, Eger, Ady Endre u. 10.